OVER ONS

IT Dude: de complete aanpak voor uw internet projecten

We zien de samenwerking op lange termijn, dit door de strategische bepaling in functie van het verbeteren van uw verkopen en uw doelen te realiseren.

Met 10 experts (elk hun expertise) rijpen alle online markting diensten: websites, webshops (e-commerce), zoekmachineoptimalisatie, adverteren op Google of SEA, search engine marketing (SEM), social media, e-mailmarketing, consultancy (begeleiding), verhoog uw online verkoop, online marketing plan, linkbuilding, webcopywriting, online video montage en drone opnames, adverteren op social media, crm, quick scan en analyse van uw webshop of website.

Een leuke babbel met een lekker kop koffie (of iets anders) leiden tot inzicht waar we overgaan tot opstellen van een online marketing plan. Volgens de budgetbepaling stellen wij de nodige online tools voor om uw online project te voltooien met success.

Kies uw communicatiemoment (hoe klein ook) en ga in de breedte. Wij denken zoveel mogelijk in kanalen en doelgroepen. Smeer uw boodschap uit en SPREAD THE WORD!

SKILLS

Development 100%
Design 100%
Marketing 100%
Wordpress 100%
Magento 100%

ONZE ONLINE DIENSTEN

Websites

Een mobielvriendelijke moderne website, de juiste communicatie en een to the point online strategie zal u nieuwe klanten opbrengen.

Webshops (e-commerce)

Maak van uw e-commerce een succesverhaal. IT Dude ontwikkelt rendabele webshops in de meest moderne technologie: open source – Magento, Prestashop & WordPress.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Gevonden worden in Google? De oplossing is strategie en relevantie.

Gouden tip: activeer nooit SEA vooraleer uw SEO strategie gekend is.

Adverteren op Google of SEA

Advertenties op Google, lijkt makkelijk … vergeet niet u betaalt per klik.
Het is de kunst van om meer en beter gekwalificeerd verkeer naar uw website te leiden, te combineren met Search Engine Marketing.

Search Engine Marketing (SEM)

SEM is een vorm van internet marketing, betaalde positionering v/e website binnen zoekmachines om maximale zichtbaarheid te bereiken.

Social Media

Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram,… maak de connectie en bouw aan een relatie met uw klant of prospect. Motto is: ze worden ambassadeurs… heeft u ambassadeurs?

E-mailmarketing

Promoties, productmailing, uitnodiging… met personalisatie. Ook hier is een online strategie belangrijk voor uw bedrijf vooraleer men mailings wil versturen.

Consultancy

IT Dude is de internet adviseur met een hands-on aanpak. Wij zorgen voor persoonlijke ondersteuning en de nodige internet expertise.