Websites

Een mobielvriendelijke moderne website, de juiste communicatie en een to the point online strategie zal u nieuwe klanten opbrengen.

Webshops (e-commerce)

Maak van uw e-commerce een succesverhaal. IT Dude ontwikkelt rendabele webshops in de meest moderne technologie: open source – Magento, Prestashop & WordPress.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Gevonden worden in Google? De oplossing is strategie en relevantie.

Gouden tip: activeer nooit SEA vooraleer uw SEO strategie gekend is.

Adverteren op Google of SEA

Advertenties op Google, lijkt makkelijk … vergeet niet u betaalt per klik.
Het is de kunst van om meer en beter gekwalificeerd verkeer naar uw website te leiden, te combineren met Search Engine Marketing.

Search Engine Marketing (SEM)

SEM is een vorm van internet marketing, betaalde positionering v/e website binnen zoekmachines om maximale zichtbaarheid te bereiken.

Social Media

Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram,… maak de connectie en bouw aan een relatie met uw klant of prospect. Motto is: ze worden ambassadeurs… heeft u ambassadeurs?

E-mailmarketing

Promoties, productmailing, uitnodiging… met personalisatie. Ook hier is een online strategie belangrijk voor uw bedrijf vooraleer men mailings wil versturen.

Consultancy

IT Dude is de internet adviseur met een hands-on aanpak. Wij zorgen voor persoonlijke ondersteuning en de nodige internet expertise.

Verhoog uw online verkoop

Iedereen wil meer verkoop. Enkele tips: Zorg voor een goede zoekfunctie – Vermijden van overbodige vragen – Plaats de USP’s duidelijk zichtbaar – Duidelijke strategie…

Online marketing plan

Een duidelijke doelstelling door een online marketing plan. Een duidelijke strategie zal zorgen voor een sneller & beter resultaat. Meer verkoop, meer communicatie …

Linkbuilding

Meer links doet zijn bijdrage naar een betere vindbaarheid in Google. Linkbuilding gaat hand in hand met de zoekmachine optimalisatie (SEO)

Webcopywriting

Mooie, luchtige en vooral goed leesbare teksten vormen een belangrijke beslissingsfactor voor de gebruiker. Vooral to the point schrijven is heel effectief.

Online video montages & Drone opnames

Video blijft een belangrijk motivator en eyecatcher op een website of webshop. Zelfs op social media heft video zich al bewezen met meer conversie.

Adverteren op social media

Uw aanwezigheid op Facebook, Linkedin, Twitter, YouTube, Pinterest door adverteer mogelijkheden werken steeds doeltreffend. Daar er veel parameters gekend zijn en u direct schiet met scherp.

CRM

De opvolging van klanten hun gedrag. Deze informatie heeft inzicht in de behoeften van de klant waarop inderdaad kan ingespeeld worden.

Quick scan & analyse van uw webshop of website

Bij ieder project groot of klein stellen wij Google analytics ter beschikking voor de klant en leren u ermee omgaan. Zo krijgt u inzicht in uw websitebezoekers en kan men hierop inspelen.

itdude portfolio home

WERKWIJZE

 • SITEMAP
 • WIREFRAME
 • DESIGN
 • DEVELOPMENT
 • QC
 • LAUNCH

CONSULTANCY

 • TRAINING & OPLEIDING
 • ONDERZOEK & ANALYSE
 • STRATEGISCHE BEGELEIDING
 • STRATEGISCHE INHOUD
 • SUPPORT

Wij bouwen de platforms, producten en ervaringen die bedrijven helpen transformeren en groeien in online presence.